@ Επικοινωνία
Εργαλεία Autocad
Autocad tools

Σ' αυτήν εδώ τη σελίδα θα βρείτε δικές μου, μικρές εφαρμογές σε AutoCad, αρκετά χρήσιμες όμως, σε πολλές περιπτώσεις.
Οι εφαρμογές αυτές περιέχονται στο αρχείο migetam.zip μαζί με αρχεία βοήθειας, ένα μενού (μαζί με την toolbar) όπου υπάρχουν όλες οι εντολές και διάφορα άλλα αρχεία υποστήριξης.

Τα αρχεία βοήθειας είναι αυτά με την επέκταση chm ή αρχεία pdf. Συμβουλευτείτε τα για να μπορέσετε να εφαρμόσετε τις εντολές όπως πρέπει.

Ολες οι εφαρμογές είναι μεταγλωτισμένες σε αρχεία fas ή vlx για γρηγορότερη εκτέλεση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  1. Κατεβάστε το αρχείο migetam.rar
  2. Δημιουργείστε ένα φάκελο π.χ. c:\migetam και αποσυμπιέστε εκεί όλα τα αρχεία του
  3. Αφού ανοίξετε το autocad, πληκτρολογήστε την εντολή appload (ή βρείτε την στο μενού Tools > Load Application...). Στο παράθυρο που θα ανοίξει, μετακινηθείτε στο φάκελο εγκατάστασης c:\migetam και επιλέξτε το αρχείο "autosetup.fas".

    Προσοχή. Μη προσπαθήσετε να "φορτώσετε" το "autosetup.fas" στο autocad με άλλο τρόπο. Η εγκατάσταση δεν θα πραγματοποιηθεί.

    Πατήστε το πλήκτρο "Load". Στη command line θα εμφανιστεί μήνυμα ότι το αρχείο "φορτώθηκε". Κλείστε το διάλογο με "Close". Στη command line θα εμφανιστεί το μήνυμα "Η εφαρμογή είναι έτοιμη. Πληκτρολογήστε "autosetup" για εγκατάσταση".
  4. Πληκτρολογήστε autosetup και θα εμφανιστεί στο autocad το μενού MiGeTam και 2 toolbars. Η μια από αυτές αφορά μόνο τις εντολές για polylines και η άλλη όλες τις υπόλοιπες εντολές. Μετακινήστε τις σε όποιο σημείο σας βολεύει.
    Επίσης θα ανοίξει το παράθυρο κειμένου του autocad, που θα δείχνει μια αναφορά της εγκατάστασης που έγινε.

Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Κάθε εντολή είναι άμεσα διαθέσιμη από την toolbar, ή από το μενού MiGeTam, ή από το πληκτρολόγιο.

Εφαρμογές που περιέχονται στο αρχείο migetam.rar

Download Download migetam.rar